SON DAKİKA
Hava Durumu

Kardelen ve Cardelion marka kestane şekerleri iç ve dış pazarda büyük beğeni toplayan İlka Şekerleme, yaklaşık bir yıldır Köfteci Yusuf için de

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kardelen ve Cardelion marka kestane şekerleri iç ve dış pazarda büyük beğeni toplayan İlka Şekerleme, yaklaşık bir yıldır Köfteci Yusuf için de üretim yapıyor.
Ünlü restoran zincirinin bütün mağazalarında satılan “Köfteci Yusuf” markalı kestane şekerleri, tüketicilerden büyük ilgi görürken iki firmanın yöneticileri kısa süre önce gerçekleşen toplantıda sürdürdükleri iş birliğinin devamı yönünde karar verdiler.
Köfteci Yusuf Restoranlar zincirinin Yenişehir’deki merkezinde bir araya gelen Restoran zincirinin sahibi işadamı Yusuf Akkaş, İlka Şekerlemenin ortakları Mümin Akgün ve Deniz Utku Özdemir, bir yıldır devam eden iş birliğinin iki firmanın yanı sıra tüketiciler için de verimli olduğunu vurguladılar.
Köfteci Yusuf markası için üretim yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen işadamı Mümin Akgün, “Bursa’da doğan Köfteci Yusuf Markası, Marmara Ege ve İç Anadolu Bölgelerimizde hızla yaygınlaşıyor. Sizi gıptayla izliyoruz” dedi.
Ünlü Restoran zincirinin sahibi işadamı Yusuf Akkaş’da, başarılarının en önemli nedeninin tüketicilerde oluşan güven olduğunu söyledi. Akkaş, “Hızlı ve güler yüzlü hizmet veriyoruz. Restoranlarımızda satılan tüm ürünleri titiz denetimlerden geçiriyoruz. Etlerimizi de kendi çiftliklerimizde özenle yetiştirilen hayvanlardan elde ediyoruz” dedi.
Yaklaşık bir yıl önce Restoranlarında kestane şekeri satmaya karar verdiklerini söyleyen Yusuf Akkaş, “Kendi markamızla satacağımız bu ürünleri yapacak firma aradık. Araştırmalarımız sonrasında, İlka Şekerlemenin üretim tesisleri bizi çok etkiledi” dedi. Akkaş, Kardelen ve Cardelion markasıyla tüm dünyada tanınmaya başlayan İlka Şekerlenme ile yollarına uzun yıllar devam etmek istediklerini de belirtti.
Öte yandan yapılan değerlendirme sonrasında iki firma arasındaki iş birliğinin devamına karar verildi. İlka Şekerleme Pazarlama Müdürü Deniz Utku Özdemir, modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde kestane şekeri üretimi yaptıklarını belirterek, “Kendi markamız olan Kardelen ve Cardelion dünya çapında ilgi görüyor. Bunun yanı sıra talep eden firmalar için fason üretimde yapıyoruz. Bu tarz üretimde İlka şekerleme olarak kalitemizden ve standartlarımızdan asla taviz vermiyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.