SON DAKİKA
Hava Durumu

3. havalimanı için hazırlıklar tamam

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı ile ilgili hazırlıkların bittiğini, bir hafta içinde ilana çık

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2013 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2013 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı ile ilgili hazırlıkların bittiğini, bir hafta içinde ilana çıkılacağını söyledi.


 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, PTT ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) koordinasyonuyla başlatılan Kayıtlı Elektronik Posta Hizmetleri'nin tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı ile ilgili hazırlıkların büyük oranda tamamlandığını belirten Yıldırım, "1 hafta içinde çıkmış olacağız ilana" dedi.

Yıldırım, TBMM'de kurulacak Araştırma Komisyonu'nun çalışmasını toplumda paranoya haline gelen yasa dışı dinleme algısının mümkün olduğunca gündemden kalkması için önemli bir başlangıç olarak gördüğünü söyledi. Yasa dışı dinlemeler konusunda hedeflerinin bu yasama yılı bitmeden bu konuda sonuca ulaşmak olduğunu belirten Yıldırım, ''Ne yapacağız yasa çıkaracağız. Düzenleme yapılacak, yasa çıkacak, ikincil düzenleme yapılacak'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.