SON DAKİKA
Hava Durumu

ABD'den çarpıcı 24 Haziran seçim anketi

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiml

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ABD'den çarpıcı 24 Haziran seçim anketi

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne 10 gün kala ABD'de dünyanın en önemli ekonomi kanalının yaptığı anket sonuçları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci turda seçimleri kazanacağını göstriyor. İşte ABD'de. 24 Hazran'da yapılacak olan seçimlere yönelik yapılan anket sonuçları...
Türkiye, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için geri sayıma geçti.10 gün sonra sandık başına gidecek millet, ülkenin kaderini belirleyecek.



Türkiye'de yapılacak seçimler, dünya ülkeleri tarafından da yakın yakın takibe alındı. Amerika'da yayın yapan ve dünyanın en önemli ekonomi kanalı olarak gösterilen Bloomberg, 24 Haziran seçimlerine ilişkin anket yaptırdı.


İLK TURDA YÜZDE 50 AŞILDI
7 Haziran ile 11 Haziran arasında 500 kişinin katıldığı ankete göre; Erdoğan, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunu yüzde 50,8 destekle kazanacak.


MECLİS'TE ÇOĞUNLUK
Bloomberg'in paylaştığı ankette, AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın Meclis'teki çoğunluğu da elinde tutacağı öngörüldü.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.