SON DAKİKA
Hava Durumu

Adalet Bakanlığından yalanlama

Adalet Bakanlığından sosyal medyada "Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Halkımıza Uyarı" başlığıyla yer alan metnin uydu

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Adalet Bakanlığından yalanlama
Adalet Bakanlığından sosyal medyada "Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Halkımıza Uyarı" başlığıyla yer alan metnin uydurma olduğu belirtildi.
 

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, "Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Halkımıza Uyarı" başlığıyla AİDS ve bulaşıcı hastalıklara ilişkin metnin, sosyal medyada yer aldığı ve söz konusu metnin mail yoluyla da yayıldığı belirtildi.


Metnin sahte ve uydurma olduğunun vurgulandığı açıklamada, söz konusu bildiriyle kötü niyetli kişi ve kişilerce toplumun hassas bulunduğu sağlık alanına yönelik panik havası oluşturulmak istendiği ifade edildi.


Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın isminin kullanılarak, sahte metne inandırıcılık sağlanmasının amaçlandığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Aynı olay 2007 yılında da kötü niyetli kişi veya kişiler tarafından toplumda infiale yol açmak için sahnelenmiş olup, halkımıza ilgili metni dikkate almamasına ilişkin bir basın bildirisinde bulunulmuş ve ilgi ve ilgililer hakkında gerekli takibat yapılmıştır. Söz konusu metin ve içeriği tamamen uydurma olup, Adalet Bakanlığı Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı ile kesinlikle ilişki ve ilgisi bulunmamaktadır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.