SON DAKİKA
Hava Durumu

'Afrin' dediğimiz anda bu millet hazır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İskitler'de esnaf ziyareti yaptı. Öğlen saatlerinde uçakla Ankara'ya gelen Erdoğan, Cumhurbaşk

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Afrin' dediğimiz anda bu millet hazır'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İskitler'de esnaf ziyareti yaptı.

Öğlen saatlerinde uçakla Ankara'ya gelen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderken yol güzergahı üzerinde bulunan bir dükkana ziyarette bulundu.

Oto lastik satışı yapan dükkanda bir süre oturan ve bir vatandaşla da telefonla görüşen Erdoğan, görüştüğü vatandaşa Allah'tan şifa diledi. Dükkanda bulunan vatandaşların, "Reisim bizi de götürün Afrin'e, hepimiz hazırız, Allah'ın izniyle canımızı da veririz. Askerlerimize gece gündüz dua ediyoruz" şeklindeki ifadeleri üzerine Erdoğan, "Nereye gitsem evelallah bu Kemal'in takımı bir kenara, herkes 'bizi de Afrin'e götür' diyor. Allah'ın izniyle bu millet nasıl 15 Temmuz'da 'Meydanlara, Allah'ına meydanlara' dedik, herkes meydanlara döküldü, şimdi de 'Afrin' dediğimiz anda bu millet hazır." dedi.

Öte yandan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Başbakanı Zoran Zaev’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. (AA) 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.