SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa'da bu aday çok konuşulacak

Günlerdir heyecanla beklenen AK Parti Bursa Belediye Başkan Adayları, Merinos Kongre Kültür Merkezinde yapılan törenle açıklandı

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2019 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 01:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa'da bu aday çok konuşulacak


Günlerdir heyecanla beklenen AK Parti Bursa Belediye Başkan Adayları, Merinos Kongre Kültür Merkezinde yapılan törenle açıklandı. Törenin üzerinden henüz saatler geçmişken büyük bir skandal da patlak verdi. 
AK Parti Bursa Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklanan Keles Belediye Başkan adayı Mehmet Keskin'in, AK Parti Milletvekili Osman Mesten'in halasının oğlu olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında vekillerine seslenerek; "Kimse bu benim yakınımdır, bu benim şuyum buyumdur diye aday teklifi için gelmesin" diyerek parti adaylarının eş dost akraba ile doldurulmamasını net bir şekilde ifade etmişti. Aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un da "Burada 'eş, dost, ahbap, tanıdık, şunun çevresinden, bunun çevresinden' diye değil halkın sevdiği, her birisi belediye başkanlığı kıratında, başkan adayı olacak kıratta insanlarımızı aday olarak göstereceğiz." şeklinde demeçleri varken Mehmet Keskin'in Osman Mesten ile akrabalık ilişkisi çok konuşulacak. Konu ile ilgili Şehir Gazetesi'nin görüştüğü Bursa Milletvekilleri ise bu akrabalık bağından haberdar olmadıklarını iddia ediyor.

Bu durumda Mehmet Keskin'in adaylıktan çekilip çekilmeyeceği merak konusu. Şimdi gözler AK Parti İl Başkanlığı'nda.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.