SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'nin İstanbul adayı açıklanacak mı?

AK Parti'nin pek çok adayını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını yurt dışı

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti'nin İstanbul adayı açıklanacak mı?
AK Parti'nin pek çok adayını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını yurt dışı seyahatinden sonraya bırakmıştı. Peki bugün Türkiye'ye dönen Erdoğan İstanbul adayını açıklayacak mı? 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 temasları ve Güney Amerika gezisi sonrasında Esenboğa Havalimanı'nda basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhur ittifakına ilişkin Erdoğan, "Bahçeli ile muhakak bir araya gelmemiz gerekir. Bazıları rahat durmaz durmadan karıştırmanın derdine girer. Cumhur ittifakını çok sağlam tutmamız gerekiyor" dedi.

"İSTANBUL ADAYI İLE İLGİLİ BİRAZ SABIRLI OLACAĞIZ"
Erdoğan, AK Partini'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına ilişkin, "Meclis'te bütçe görüşmeleri var. Bütçe görüşmlerini Meclis Başkanımızın yönetmesinden daha doğal bir şey olamaz. İstanbul adayı ile ilgili biraz sabırlı olacağız. Nihai kararımızı önce tabanı yoluna koyduktan sonra adımımızı atacağız" dedi. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.