SON DAKİKA
Hava Durumu

Alaattin Çakıcı'dan af çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "geri adım atmamız mümkün değildir" dediği af konu

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alaattin Çakıcı'dan af çağrısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "geri adım atmamız mümkün değildir" dediği af konusuyla ilgili ilk açıklamasının ardından cezaevinde ziyaret ettiği Alaattin Çakıcı, basın danışmanı aracılığıyla açıklama yaptı, "Kendime af İstemiyorum, af talebim tüm kader mahkumlarınadır. Göz ardı etmeyin" dedi.
Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevinde Kalan Alaattin Çakıcı basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığı ile gündemdeki af konusuyla ilgili açıklama yaptı.
Af konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"Devlete ihanet edenler ile cinsel istismar suçluları ve kadın katillerinin dışındakiler için af çıkarılmasını isteyen Çakıcı, açıklamasında, "Sayın Bahçeli'nin bu onurlu talebini geriye çevirmeyiniz. Yeter ki Sayın Bahçeli ile birlikte bu affı gerçekleştirin, oraya da bir madde koyup 'Alaattin Çakıcı bu kısmi aftan yararlanamaz' deyin. Lütfen. Siz yeter ki kader mahkumlarına kısmi af veriniz. Bu cümleyi kalbi söylediğime Allah şahittir" ifadesini kullandı.'a seslenen Çakıcı, adaletin kişiler için değil, tüm toplum için olduğunu belirterek, Bahçeli'nin af talebini geri çevirmemesini istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.