SON DAKİKA
Hava Durumu

Altınok'tan Gezi'ye yağmur göndermesi

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Gezi Parkı Olaylarının yıl dönümünde alınan güvenlik önlemlerini denetlemek üzere Beyoğlu’na

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2014 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Altınok'tan Gezi'ye yağmur göndermesi
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Gezi Parkı Olaylarının yıl dönümünde alınan güvenlik önlemlerini denetlemek üzere Beyoğlu’na geldi. Altınok, gazetecilerin soruları üzerine, “Yağmur yağacak. Her şey güzel, bir sıkıntı yok” dedi.

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü dolayısıyla Taksim’de güvenlik önlemi alan polis ekipleri bölgede adeta kuş uçurtmuyor. Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle polis Taksim ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Gezi Parkı’nı kapatan polis, girişlere izin vermiyor. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Gezi Parkı Olaylarının yıl dönümünde alınan güvenlik önlemlerini denetlemek üzere Beyoğlu’na geldi. Altınok, gazetecilerin soruları üzerine, “Yağmur yağacak. Her şey güzel, bir sıkıntı yok” dedi. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Gezi Parkı Olaylarının yıl dönümünde alınan tedbirleri yerinde denetlemek üzere Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkileri tarafından karşılanan Altınok, gazetecilerin sorularına esprili yanıtlar verdi. Altınok, alınan güvenlik önlemlerinin sorulması üzerine, “Yağmur yağacak. Her şey gayet güzel, bir sıkıntı yok” dedi.

Elinde güllerle Taksim’e gelen Mehmet Rıza Camcı isimli bir kişi de, parkın merdivenlerine çıktığında polis engeliyle karşılaştı. Elindeki gülleri parka bırakmak isteyen Camcı, izin verilmeyince duruma tepki gösterdi ve bölgede beklemeye başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.