SON DAKİKA
Hava Durumu

AR-GE günleri sönük geçti

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin bu yıl 8. kez düzenlediği AR-GE günleri, tarihinin en sönük organizasyonu olarak tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AR-GE günleri sönük geçti
Bursa Uludağ Üniversitesi’nin bu yıl 8. kez düzenlediği AR-GE günleri, tarihinin en sönük organizasyonu olarak tamamlandı.


Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir yandan rektörlük süreci ile ilgili sıkıntılar ve iç çekişmeler devam ederken, üniversitenin organizasyonları da dökülüyor. Uludağ Üniversitesi’nin en önemli organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 8. Düzenlenen Ar-GE günlerine programda yer alan konuklar bile katılmadı. 18-19 Mart 2019 tarihlerinde yapılan organizasyonun ilk gününde programda yer almalarına rağmen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ, Bursa Valisi Sayın Yakup CANBOLAT ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ katılmadı.

İKİNCİ GÜN DE SÖNÜK GEÇTİ



Organizasyonun ikinci günü de ilk gün gibi katılmayan isimler nedeniyle sönük geçti. İkinci gün programında yer alan TUSAŞ - Türk havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Temel KOTİL,  Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin (TAI) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Borat ve ASELSAN Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN programa katılmadı. Böylece son sekiz yılın en sönük ARGE günleri bugün sona eriyor.

Büşra ZORCİ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.