SON DAKİKA
Hava Durumu

AVM değil sadece duvar ötelemesi...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2013 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2013 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AVM değil sadece duvar ötelemesi...
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gezi Parkı'nda gelişen olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Mutlu, olaylarda 12 kişinin yaralandığını ve 63 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Fas uyruklu bir TC vatandaşının ağır yaralı olduğunu belirten Mutlu, 'Gezi parkında toplanan grupların ifade hürriyeti şüphesiz ki değerli ve anlamlıdır. Çevre konusunda aynı duyguları paylaşıyoruz. Fakat ortada doğa katliamı söz konusu değildir. Bazı gruplar emniyet güçleri ile bu insanları karşı karşıya getirmeye çalışmıştır' dedi.

SADECE DUVAR ÖTELEMESİ

Başkan Topbaş da sözkonusu alanın bir AVM veya Topçu Kışlası inşaatı olmadığını vurguladı. Topbaş, 'Yaptığımız sadece bir duvar ötelemesi. Başka hiçbir şey yok' dedi. Topbaş, konuyu vatandaşa iyi anlatamadıklarını ifade etti.

'ORANTISIZ GÜÇ'E İNCELEME

İçişleri Bakanı Muammer Güler, TBMM'de yaptığı açkılmada polisin orantısız güç kullandığı iddialarını inceleteceğini söyledi. Güler, 'Orada yapılan projeyi beğenmiyor olabilirsiniz. Belediye Meclisi'nde görüşülür. Yargı yolları var, değişik yolları var. Herkesi sağduyulu olmaya çağırıyorum' dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.