SON DAKİKA
Hava Durumu

Avrupa'ya terör eleştirisi

Başbakan Erdoğan, ''Avrupa ülkeleri ile teröristler arasındaki bu muhabbet nedir?'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2013 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2013 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan, ''Avrupa ülkeleri ile teröristler arasındaki bu muhabbet nedir?'' dedi.


 
 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantıısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlama nedeniyle 3'ü Türk, 11'i Suriyeli toplam 14 kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, ''İlgili birimlerimiz detaylı incelemelerini sürdürüyorlar. Olayın mahiyeti ortaya çıktığında arkadaşlarımız gerekli açıklamayı yapacaktır'' dedi.

Bu muhabbet nedir?
Başbakan Erdoğan, ABD Büyükelçiliği önünde saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın Avrupa ülkelerinden Türkiye'ye geldiğini hatırlatarak, ''Bu muhabbet nedir? Avrupa ülkeleri ile teröristler arasındaki bu muhabbet nedir? Bu muhabbet daha ne kadar devam edecek?'' diye sordu.

Hiç tahammülümüz kalmadı

Erdoğan, Avrupa Birliği ile ilişkilere değinerek, ''Ne 54 yıldır sudan bahanelerle kapıda bekletilmeye ne de teröre gösterilen müsamahaya hiç tahammülümüz kalmamıştır'' dedi.

Başbakan Erdoğan, DHKP-C'ye yönelik operasyon sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını eleştirerek, ''CHP Genel Başkanı'nın sempatisinin kaynağını merak ediyoruz. Neden bu tür terör örgütlerine avukatlık, sözcülük yapıyor?'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.