SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli, Başbuğ'u ziyaret edecek

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Silivri'ye giderek eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'u ziyeret edeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2013 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2013 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Silivri'ye giderek eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'u ziyeret edeceğini açıkladı.


 
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Öcalan ile görüşülmesini sert dille eleştirerek, şunları söyledi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Madem İmralı'ya ziyaret sıklaşmıştır, değil mi ki terörist başına gitmek kutsanmıştır, bu durum karşısında İmralı'daki terörist sizin olsun. Biliniz ki ben de Silivri'ye gidip, terörist olmakla ve terör örgütü kurmakla suçlanan, bize göre de terörle mücadelede tarihi vazife üstlenen ve bu konuda eşsiz hizmetleri bulunan 26. Genelkurmay Başkanımız'ı ziyaret edeceğim ve onunla Allah'ın izniyle kısa süre içinde kucaklaşacağım'' dedi.

''Artık Türkiye'nin terörle masaya oturmayı saklama ve gizleme gereği duymayan, bu yöndeki tepkilere aldırış dahi etmeyen vicdan ve hamiyet fukaralığıyla muhatap olduğunu'' söyleyen Bahçeli, ''Başbakan Erdoğan çizmeyi aşmış, eşiği geçmiş ve bölücü terörün kanlı limanına hükümetini demirlemiştir. İmralı canisi, Kandil'deki çetesi, peşmerge başı ve Başbakan pazarlık masasına oturarak Türk milletinin geleceği hakkında kumar oynamaya başlamışlardır'' dedi.

Başbuğ ile görüşme tarihi belli değil

Bu arada Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin, Ergenekon Davası'ndan tutuklu bulunan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u ne zaman ziyaret edeceğine ilişkin soruyu, ''En kısa sürede ziyaret edeceğimi bilmenizi istiyorum. Gün vermeye gerek yoktur. Şartlar müsait olduğunda, en kısa zamanda Allah'ın izniyle orada olacağım'' diye yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.