SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli: Müzik açan şerefsizleri bulun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki cami hoparlörlerinden yapılan müzik yayınına ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli: Müzik açan şerefsizleri bulun

İzmir'in bazı ilçelerinde bulan cami hoparlörlerinden, kimliği belirsiz kişiler tarafından "Çav Bella" şarkısının çalınması üzerine, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.Soruştuma kapsamında söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Banu Özdemir isimli şahıs da, "dini değerleri alenen aşağılamak" suçundan gözaltına alınmış, ardından "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan tutuklanmıştı.Yaşanan olaya yönelik tepkiler büyürken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de oldukça sert bir tepki geldi.

"HER TÜRLÜ KUMPASI YIKACAĞIZ"

Bahçeli konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Türkiye’mizin yükselişinden rahatsız olan, ilerleyişini hazmedemeyen provokatörlerin, organize sabotaj ve suikast timlerinin her türlü kumpasını yıka yıka bekamıza ve varlığımıza sahip çıkacağız. Bilinmelidir ki, bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, vatan bölünmeyecek, Türkiye düşmeyecektir.

"SEBEP OLAN ŞEREFSİZLERİ BULUN"

Merkezi ezan okuma sistemine sızıp camilerimizin hoparlöründen korsan marş ve şarkı çalınmasını sağlayan şerefsizlerin arkası önü çok iyi araştırılıp, karanlık emeller açığa çıkarılmalıdır. Bu arada, hiç kimse İzmirli vatandaşlarımızı töhmet altında bırakmamalıdır. İzmir bizim iftiharımız, kurtuluşumuzun onurudur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.