SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'ye Tatar Ramazan cevabı

Akil insan heyetindeki Kadir İnanır, kendisini sert bir dille eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Biz barış diliyle konuşuyoruz" sözleriyle

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2013 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2013 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Akil insan heyetindeki Kadir İnanır, kendisini sert bir dille eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Biz barış diliyle konuşuyoruz" sözleriyle cevap verdi.


'ZAMANI GELİNCE CEVABINI ALACAK'
Akdeniz Bölgesi Akil İnsanlar Komisyonu üyesi olan usta oyuncu Kadir İnanır, kendisini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap verdi. Devlet Bahçeli'nin "Tatar Ramazan, sanal kahraman, Kadir İnanır herkesi Abdurrahman Çavuş mu zannettin?" sözleriyle eleştirdiği Kadir İnanır, "Biz barış dili ile konuşuyoruz, zamanı gelince herkesle konuşurum, bizim dilimiz farklı, zamanı gelince cevabını alacaklar" dedi.

"Benim gündemim bambaşka" diyen İnanır, şunları söyledi: Bana soruyorlar,'Tatar Ramazan'ın dizisi başlıyor ne düşünüyorsunuz' diye, hiç vakit ayıracak vaktim yok öyle şeylere. Dağ, bayır gezmekle meşgulüm. Ne yaparlarsa yapsınlar... Bu topraklarda, güzellikler içinde, mutluluklar içinde kardeşçe yaşamak için böyle yollara çıktık. İnşallah başaracağız."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.