SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Albayrak tarih verdi! Gıda fiyatları için harekete geçiliyor...

Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak; 'Gıda fiyatlarıyla ilgili önümüzdeki hafta adım atacağız' a

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Albayrak tarih verdi! Gıda fiyatları için harekete geçiliyor...
Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak; 'Gıda fiyatlarıyla ilgili önümüzdeki hafta adım atacağız' açıklamasında bulundu.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2019'un enteresan bir yıl olacağını söyledi. Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Albayrak, yüzde 2.3'lük büyüme hedefinin tutturulacağını öngördü.
GIDA TERÖRÜ AÇIKLAMASI
Gıda terörünün perde arkasına baktık. Gördük ki felaket tellallığı yapanlar bazı siyasi partilerden aday. Şaşırmamak lazım ülkenin canına kasteden terör örgütlerine destek olanlar mutfağına mı kast etmeyecek.
MECLİS İŞ BANKASI KONUSUNDA ADIM ATABİLİR
(İş Bankası'nın Hazineye devriyle ilgili tartışma) İş Bankası konuşmasının doğru zeminde yapılması lazım. Meclis bu konuda adım atabilir. Böyle bir adım atılırsa sahiplik ve kurumsallık açısında daha güçlü bir resim çıkar. İş Bankası zaten çok kurumsal bir marka kamuya geçerse hem yerli yabancı yatırımcı nezdinde daha iyi bir algı çıkar. (hurriyet.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.