SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Güllüce'den Başkan Edebali'ye özel teşekkür

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Başkan Edebali, ilk g

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2015 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Güllüce'den Başkan Edebali'ye özel teşekkür
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Başkan Edebali, ilk günden itibaren kentsel dönüşümü hayata geçirmek için gecesini gündüzüne katıyor” dedi.
 

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi makamında ağırladı. Bakan İdris Güllüce’nin Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilk günden itibaren verdiği destekten dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Göreve geldiğimiz günden itibaren öncelikli hedefimiz olan Yıldırım’ın kentsel dönüşüm çalışmalarında Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce her zaman yanımızda oldu. Biz de aldığımız bu destek sayesinde kentsel dönüşüm projemizin onaylanmasından itibaren Yıldırım’ın yüzde 33’ünü kapsayan çalışmalarımıza hız verdik. Dönüşüm sayesinde şehrimizi daha modern ve yaşanabilir hale getirerek, insanların yaşam kalitesini arttırmak hedefini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


BAŞKAN EDEBALİ, YILDIRIM’I GELECEĞE TAŞIYOR


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ise Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarını en başından itibaren yakından takip ettiklerini belirterek, “Başkan İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın çehresini değiştirmek için göreve geldiği ilk günden bu yana gecesini gündüzüne katıyor. Kendisinin bu çalışmaları sayesinde Yıldırım yakın bir zaman içerisinde ‘Yeni Türkiye’ye yakışan bir konuma gelecektir” şeklinde konuştu. Yıldırım’ın kentsel dönüşüm sayesinde çok daha modern bir ilçe haline geleceğine de inandığını belirten Bakan Güllüce, “Modern, ferah konutların yanı sıra sosyal donatı alanlarıyla da Yıldırım’daki vatandaşlarımızın yaşam standartları yükselecektir. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye bu konudaki üstün gayretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve beraberindekiler ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.