SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Koca’nın başlattığı 'kolları sıvıyoruz' kampanyasına Bursa'dan destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın "Kolları sıvıyoruz" mesajıyla başlattığı kampanyaya Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da paylaşımıyla destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2021 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2021 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Koca’nın başlattığı 'kolları sıvıyoruz' kampanyasına Bursa'dan destek

Bakan Koca iki gün önce başlattığı kampanyada "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için #kolları sıvıyoruz" mesajlarıyla hazırladığı kamu spotunu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bunun üzerine il sağlık müdürleri de paylaşımlar yaparak diğer illerdeki mevkidaşlarına çağrıda bulundu.
Kampanyaya ilk başta Ordu, Samsun, Kayseri, İzmir, Balıkesir, Edirne, Çanakkale, Tekirdağ İl Sağlık Müdürleri katılırken, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuzyılmaz da İzmir’den gelen çağrıya sosyal medya hesaplarından destek vererek paylaşımda bulundu.
Bursa İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Bursa’da vaka sayılarının bugünlerde azaldığını vurgulayan Dr. Yavuzyılmaz, "Bakanlığımızın belirlemiş olduğu yaş ve risk gruplarındaki vatandaşlarımızın aşılarını yaparak, eski normallerimize hızlıca dönmek için kolları sıvadık. Güzel İzmir çağrınızı aldık. Olumlu cevabımızla komşumuz Balıkesir’e soruyoruz. Balıkesir sen de kolları sıvamaya var mısın" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.