SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Soylu'dan Yenikapı'daki araçlarla ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ihtiyaç fazlası olduğu gerekçesiyle Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili "Arkadaşlara

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2019 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2019 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Soylu'dan Yenikapı'daki araçlarla ilgili açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ihtiyaç fazlası olduğu gerekçesiyle Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili "Arkadaşlara talimat verdim, belediye işi şov işi değildir" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme dair bazı medya kuruluşlarının temsilcilerine açıklamalarda bulundu. Soylu, "İstanbul seçmenin kendisine vermiş olduğu reyi, bölücülere sormak lazım. Türkiye'nin yıllarca canını acıtan terör örgütüne oradaki çocuklara annelere göstermediği şefkati göstermeyenlere sormak lazım" dedi.  Soylu, bir gazetecinin "İstanbul'a kayyum tanacak mı?" sorusuna, "Pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verilen talimatla Yenikapı'da sergilenen araçlara ilişkin açıklamalarda bulunan Soylu, "Belediye işi şov işi değildir. Bu söylenir ve araştırılır. Eğer böyle bir fazlalık, israf söz konusuysa bu ilgili bakanlığa söylenir. Söylenmedi. Bunlar kamu zararı olabilecek şekilde sergilenmektedir" dedi. Soylu şöyle devam etti: "Yani hizmetten çekilmişlerdir. Eğer bunlar hizmete gerekli değillerse yapman gereken bir eksiltme ortaya koymaktır. Kamu zararına bir şey yapıyorsa, bu da bizim sorumluluğumuzdur, onu da inceleriz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.