SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Ziya Selçuk'tan çok önemli açıklama!

Corona Virüs'ün ülkemizde görülmesiyle birlikle tedbir olarak okulların tatil edilmesinin ardından uzaktan eğitim konusu gündeme geldi. Milli Eğitim Bakan'ı Ziya Selçuk uzaktan eğitimin yapılacağı 'EBA' sistemi hakkında çok önemli bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Ziya Selçuk'tan çok önemli açıklama!

Corona virüsü nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, 16-30 Mart tarihleri arasında 2 haftalık tatile çıkarılırken MEB’e, online eğitimle ilgili soruların ardı arkası kesilmedi.

18 milyon öğrenci, 1.1 milyon öğretmen ve milyonlarca veli için sıkça sorulan soruları, cevaplandırıldı.

DERSLER TÜM GÜN YAYINDA

“Bu bir tatil meselesi değil. Küresel ölçekli bir probleme karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bir konu” diyen Bakan Bakan Ziya Selçuk, en çok uzaktan eğitimin nasıl yapılacağına dair soruları ise, “Uzaktan eğitimde gün boyunca yayın olacak. Her sınıf için yayın saatleri belirlendi” diye cevapladı.Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

DERS İÇERİKLERİ EBA’DA

Uzaktan eğitimin yapılacağı EBA sistemi hakkında ise Bakan Ziya Selçuk milyonlarca veli ve öğrencinin cevaplarını aradığı soruların cevaplarını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.