SON DAKİKA
Hava Durumu

Barış Pınar'ı harekatına Karacabey'den destek

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla etkinlik düzenlendi. ( Karacabey Belediyesi - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2019 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2019 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Barış Pınar'ı harekatına Karacabey'den destek
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve beraberindekiler, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uyanık'a Türk bayrağı verdi.

Belediye Başkanı Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk milletinin göz bebeği Silahlı Kuvvetlerinin, vatanın bölünmezliği ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekası için canları pahasına büyük bir mücadele gösterdiğini söyledi.

Mehmetçiğe başarı dileyen Özkan, "Cenabı Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Allah ayaklarını taş değdirmesin." dedi.

Daha sonra Özkan ve beraberindekiler, pazar yerine giderek ilçe esnafı ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Pazaryeri Öktemler Camisi İmam Hatibi Süleyman Bilici tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.