SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan Erdoğan: Polis bunlara birşey yapmayacak mı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'nda yapılan ve hem gösterici hem de polislerin yaralandığı gösterilerle ilgili olarak açıklamalarda

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan: Polis bunlara birşey yapmayacak mı?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'nda yapılan ve hem gösterici hem de polislerin yaralandığı gösterilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

POLİS BUNLARA BİR ŞEY YAPMAYACAK MI?

Erdoğan, Berkin Elvan ismi ve Soma faciasının kullanıldığına dikkat çekerek "Polis, molotof ve havai fişeklerle saldıran teröristlere hiçbir şey yapmayacak mı?" diye sordu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasındaki o bölüm;

"Molotoflarla, maskelerle, havai fişeklerle saldırdılar. Bir Molotof polis aracına düştü ve polislerimiz yanmaya başladı. Arkadan gelen polis aracı orada müdahale etme noktasına gitti. Bunlara karşı  polis eli kolu bağlı mı duracak. Nasıl sabrediyorlar anlamıyorum. Bir kızımız Güneydoğu'da polis aracında yandı, kendini camı kırarak attı. Ondan gazetelerde haber duydunuz mu? Onu ananları duydunuz mu? Bunları bu ülkede sorumluluk mevkisinde olan biz konuşmayacağız mı? Biz ellerinde Molotoflarla polisimi, esnafıma saldıranları mı konuşacağız."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.