SON DAKİKA
Hava Durumu

Batalla: 'Çok canım yanıyor'

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Daum'un haketmediği saygısızca davranışından dol

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2013 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2013 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Batalla: 'Çok canım yanıyor'
Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Daum'un haketmediği saygısızca davranışından dolayı olayların buraya geldiğini belirterek, "Canım çok yanıyor. Daum ve bu yönetim olduğu sürece ben yokum. Bursa halkına ve taraftarlara söz veriyorum, Türkiye'de Bursaspor'dan başka takımda oynamayacağım" dedi.

 

Batalla, sezon başında yönetimin kendisini satmak istediğini kendisinin iki kat gelire rağmen bunu kabul etmediğini kaydetti. Kasımpaşa maçına çıkmayacağını açıklayarak takıma veda ettiğini anlatan ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Pablo Martin Batalla, Bursa'ya dönerek basın toplantısı yaptı.

 

"TÜRKİYE'DE BURSASPOR'DAN BAŞKA YERDE OYNAMAM"
"Oynamama kararı benim şahsi düşüncem" diyen Batalla, "Sivas maçından önce kulüp başkanımızı haberdar ettim. Kendi dedikleri gibi maçtan 48 saat önce değil salı günleri kendilerine haber verdim. Geçtiğimiz hafta cuma günü babam ve menajerim geldi. Cuma günü babam ve menajerim geldi. Başkanla bu olayı konuşup çözmek için. Onlar bana bir ödeme yaptılar, bu ödeme zaten benim kontratımda yazan bir rakamdı. Bu yapmış oldukları ödeme bana 2 ay gecikmeli olarak ödendi. Hali hazırda bana iki aylık ödeme yapmaları gerekiyor. Ben hiç bir zaman ödeme veya maddi yönden herhangi bir sorun ve problem yapmadım. Kontratıma bakabilirler, ben başkanımızın dediği gibi o kadar pahalı bir oyuncu değilim. Başkanımızın kontratımda yazan bütün şartlar burada belirttiğim gibi bundan önceki İbrahim Başkanımızın zamanında kontratımda jübilemi burada yapmak üzere bir kontrat hazırlamıştık.Ben jübilemi burada yapmak istiyordum. Başkanımızla tekrar konuşuldu. Kontratım hakkında bir iyileştirme yapıldı. Bu iyileştirmede de her iki taraf memnun kaldı. Benim herhangi bir psikolojik olarak sorunum yok. Eğer sorunum olsaydı bugüne kadar gelemez, bazı başarılara imza atamazdım. Ben hiç bir zaman herhangi yanlış bir düşünceye kapılmadım. Ben her zaman burada olmak istedim. Bursa halkına ve taraftarlara şunu açıklamak istiyorum. Bundan emin olabilirler ki, Türkiye'de hiç bir başka takımda oynamak istemiyorum" dedi.
"DAUM SAYGISIZCA DAVRANDI"
Ekonomik olarak herhangi bir sıkıntısı olmadığını kaydeden Batalla, "Yalnızca teknik hocayla anlaşmazlığımız oldu. Bana yapmış olduğu haketmediğim saygısızca bir davranıştan dolayı buraya geldi. Bu açıklamalar yapmayı istedim. 3 ay öncesinde kontratımı yeniledik. Düşüncem Bursaspor'da kalmak. Gördüğüm kadarıyla hocanın ve başkanın bana karşı davranışlarından dolayı kendimi huzursuz hissediyorum. O açıdan bu karara vardım. Gidip gitmeyeceğimi zamana bırakmamız lazım. Ben özür dileyecek bir hata işlemedim. Niçin özür dileyeyim. Eğer kendileri bu düşünceyle devam edeceklerse benim söyleyecek başka bir şeyim yok" diye konuştu.
"CANIM YANIYOR"
2009'dan bu yana sinirli olmadığını, yalnızca canının yandığını kaydeden Batalla, "Üzüntü duyuyorum. Bütün olayım budur. Bu sorulan sorular ve yaşadıklarım gerçekten beni içten çok üzüyor.
Türkiye'de başka bir kulüple anlaştığım ve başka kulüple anlaştığım haberleri beni gerçekten üzüyor. Bunlar çok üzücü olaylar. Ben Türkiye'de Bursaspor'da gözümü açtım. Sözleşmeye bakarsanız jübilemi bile burada ayarlamıştım. Ben başka bir kulüple bir anlaşma yapacak olsaydım, Bursaspor'un haberdar olması gerekiyordu. Kulübümün bana böyle bir teklifle gelmesi gerekiyordu. Kendi başıma böyle bir şey yapmaya haiz değilim" şeklinde konuştu.
"SOYUNMA ODASINDAKİ KONUŞMA BENİ ÇOK ÜZDÜ"
Daum'un soyunma odasındaki konuşmalarının kendisini çok üzdüğünü ve ipleri koparttığını ifade eden Batalla, "Oradaki konuşmaları fazla irdelemek istemiyorum. Açıklama yapmak istemiyorum. Sizlerin de bildiği gibi soyunma odasında nasıl bir konuşma tarzı olabilir. O şekilde konuşmalar geçti. Bu da beni içten çok üzdü. Ben çalışmaya devam edersem, bu düşüncelerle hiç bir yere varamayacağız. Bu güzel insanların beslediği sevgiyi anlıyorum. Ben de onlara karşı beslediğim için üzgünüm. Söyleyecek söz bulamıyorum. Ben buraya geldiğimde kontratımda belirttiğim gibi futbol hayatımı burada kapatmayı düşünüyordum. Beni hayal kırıklığına uğrattılar" şeklinde konuştu.
"YÖNETİM BENİ SATMAK İSTEDİ".
Sezon başında Katar'dan teklif geldiğini hatırlatan Batalla, "Yönetim beni satmak istedi. Buradaki kazancımın iki misliydi. Ben kabul etmedim. Burada kalmaktan memnun olduğum için burada kalmayı tercih ettim. Bana ceza gelebileceğini biliyorum. Kontratımı iptal edebilirler. Bugünkü şartlar altında Daum olduğu sürece ben malesef devam edemeyeceğim. Ben teknik hocayla hiç bir yere varamayacağım. Başkanımızın bana kullandığı bazı kırıcı kelimelerden dolayı bugünkü ortama gelmemizin neticesi oldu" şeklinde konuştu.
BAŞKANLA DA ARTIK GÖRÜŞMEM
Başkan Erkan Körüstan ile görüşmek istemediğini de vurgulayan Batalla, "Bazı oyuncular vardır, her kişinin karakteri farklıdır. Benim gördüğüm kişiler var. Hocayla çok iyi anlaşabiliyor. Sesini çıkarmıyor. Bu kişinin karakterine bağlı. Her kişi bir değildir. Çarşamba günü hocamızla biraraya geldik görüştük. Babam ve menajerim de geldiler bir neticeye varamadık. Ben Türkiye'de başka bir kulüpte oynamak istemiyorum. Yurtdışından bir teklif yok. Olacak olsa kulubün haberdar olması gerekiyor. Böyle bir şeyden haberim yok. Başkanla görüşmek istemiyorum. Basın aracılığıyla yeteri kadar açıklama yaptılar. Kendileri bu duruma getirdiler. Bir süre belki oynamayacağım ama başkanın dediği gibi evimde futbol oynarım" diye konuştu.
KONUŞMANIN DETAYLARINI ANLATMADI
Batalla, basın mensuplarının sıkıştırması üzerine Daum'un soyunma odasındaki kırıcı ifadelerin detayını vermedi. Batalla, "Bir soyunma odasında nasıl konuşulabilir. Kendileri gazeteci olarak tahmin edebilirler. Her insanın karakteri yapısı farklıdır. Söylediği bir kelime ağırıma gidebilir. Bu beni futbol yaşantım boyunca etkileyebilir. Her kişinin karakterine bağlıdır. Bunu fazla irdelemek istemiyorum. Daha iyi oynamalısın sözüne alınmam. Eskişehir maçından önce hoca benim yerimi değiştirdi. Ben hocaya söyledim. "Benim görev alanım burası değil" dedim. Onu problem yapmadım. Hocamız kendi istediği futbolcularla kendi kafasına uygun futbolcularla futbola devam etmeli. Ben yapamıyorum. Ben bugüne kadar bu süreçte yedek kulübesinde de oturdum. Maçta da oynadım. Stadyumdan da seyrettiğim günler oldu. Hiç bir zaman bunları sorun yapmadım. Sistemi kabul etmedim. Benim yerime başka birini koyun, ben yedek kulübesinde olabilirim. Hiç bir zaman problem yapmadım. O sistemin içine girmek istemedim. Hoca ile karakterlerimiz ve oyun düşüncelerimiz bağdaşmıyor" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.