SON DAKİKA
Hava Durumu

Bedellide yaş değişmiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, bedelli askerlik yaşının 30'dan 29'a düşürüleceğine ilişkin haberlerin asparagas olduğunu s

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2013 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2013 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, bedelli askerlik yaşının 30'dan 29'a düşürüleceğine ilişkin haberlerin asparagas olduğunu söyledi.


 
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bazı gazetelerde ve sanal medyada ''bedelli askerlik yaşının 30'dan 29'a düşürüleceğine'' yönelik bazı haberler yer aldığını hatırlatan Çelik, ''Bu haber, tamamen asparagas bir haberdir. Bunun gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Özellikle 29 yaşında olup da bu beklenti içinde olan gençlerden özür diliyorum ama yok böyle bir şey. Sadece şudur: Daha önce çıkan kanun çerçevesinde bedelliye hak kazanmış olan kimselerin müracaatlarında veya para yatırmalarında bazı sıkıntılar oldu. Bunu gidermeye yöneliktir. Yaşta bir oynama olmayacaktır. Aylık oynamalar bile olmayacaktır'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.