SON DAKİKA
Hava Durumu

Berna Laçin'den skandal 'Medine' tweeti

“İdam çözüm olsaydı Medine topraklarında tecavüz rekor kırmazdı” şeklin

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2018 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2018 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Berna Laçin'den skandal 'Medine' tweeti

“İdam çözüm olsaydı Medine topraklarında tecavüz rekor kırmazdı” şeklindeki tweeti ile Peygamberimizin vefat ettiği ve kabrinin bulunduğu Medine topraklarına çirkin bir iftira ile dil uzatan oyuncu Berna Laçin hakkında soruşturma başlatılmıştı.
Laçin’e bir tepki de Sabah Gazetesi yazarından geldi. Çocuk istismarı haberlerinin bilinçli olarak islamiyetle ilişkilendirilmeye çalışıldığına vurgu yapan Ersoy Dede “Belki de bunda beklediği reaksiyonu alamasaydı bir sonraki mesajı doğrudan Peygamber Efendimiz’in şahsına hakaret olacaktı.” dedi.
POLİTİK ÇIKIŞLARLA GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIYOR
Berna Laçin isimli bir reklam filmi oyuncusu var. En son bir bulaşık deterjanı reklamında görmüştük. Sanırım artık orada da yok. Kaybettikçe politik çıkışlarla gündeme gelmeye çalışan her politik çıkışıyla biraz daha derine inen bir isim.. Gün gelir aşırı sıcakları 3.Havalimanı ve 3.Köprüye bağlar, gün gelir PKK terör örgütü için 'gerilla hareketi' der.. Zırvaladıkça dibin dibini gören bir kaybetmiş.
REKORUN MEDİNE'DE DEĞİL BATI'DA OLDUĞUNU BİLMİYOR MU?
Son olarak daha da ileri gitti ve o bilinçaltında sakladığı safrayı orta yere kustu.. İdam cezası çare olsaymış, Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazmış.. Konuşturmayınmış şimdi kendisini.. Bazı iyi niyetli uzmanlar Berna isimli bu provokatörü cehaletle suçluyor. Demek istiyorlar ki; ".. Berna cahil. Gitmeyin üzerine. Bilse eder mi bu lafı?.." Yani bilse ki, taciz, tecavüz, çocuk istismarı gibi konularda hayranı olduğu Batı'nın rekoruna kimse erişemez, etmez miydi bu lafı?. Mesela biz bir Leyla için ölüp biterken, Almanya daha kayıp 8,991 göçmen çocuk hakkında açıklama bile yapmamış, konuşmaz mıydı Berna denilen kişi?..


DERTLERİ MİLETİN İNANÇ VE DEĞERLERİYLE
Bakın ben size bir şey söyleyeyim mi?.. Dert bu milletin inançlarıyla, değerleriyle.. Dert islamla.. Allah'la, Peygamber Efendimiz'le.. Amerika Birleşik Devletleri'nde de idam cezası var.. Ve en fazla çocuk istismarı orada.. Verilebilecek en steril örnek ABD iken, aklına Medine'nin gelmiş olması, yeryüzündeki cenneti kirletme gayreti değil de nedir?
TEPKİ ALMASA PEYGAMBERİMİZİN ŞAHSINI HEDEF ALACAKTI
Bilinçaltındaki islam ve peygamber düşmanlığı ancak bu ifadeyle çıkabilirdi. Belki de bunda beklediği reaksiyonu alamasaydı bir sonraki mesajı doğrudan Peygamber Efendimiz'in şahsına hakaret olacaktı. Her çocuk istismarı haberinin altına aynı yorumları sıraladıklarından artık biliyoruz bu karanlık zihniyeti.. Ve artık kızmıyorum da kendi adıma.. Bu zavallılık karşısında sadece acıyorum..




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.