SON DAKİKA
Hava Durumu

Bingöl ailesinin mutlu günü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa Yıldırım İlçe Meclis Üyesi Gıyaseddin Bingöl’ün oğlunun düğün töreni

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa Yıldırım İlçe Meclis Üyesi Gıyaseddin Bingöl’ün oğlunun düğün töreninde nikah şahitliği yaptı. 



AK Parti Bursa Yıldırım İlçe Meclis Üyesi Gıyaseddin Bingöl’ün oğlu Ömer Bingöl, Zümrüt Çakır dünya evine girdi. Düğün törenine katılan Bakan Çelik, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin kıydığı nikaha, Bakan Çelik ile birlikte, Vali Şahabettin Harput, Beşir Şentürk ve Metin Özerli de şahitlik yaptı. Nikahın ardından Altepe, çiftin evlilik cüzdanını Bakan Çelik’e verdi. Nikah töreninde konuşan Bakan Çelik, yeni evlenen çifte mutluluklar dileyerek, “Gençler birbirlerine çok yakışmış. Birlikte, bahtiyar bir ömür diliyorum” dedi.
Bakan Çelik, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını yeni evlenen çifte takdim etti. Çelik nikaha, eşi Beyhan Çelik ile katılırken, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ve Aykan Erdemir, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve aile yakınları ile birlikte törene yaklaşık 800 kişi katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.