SON DAKİKA
Hava Durumu

BİSİAD yönetimi BTM'nin hayranı oldu

Bilişim Sektörü İşadamları Derneği (BİSİAD) yönetim kurulu üyeleri, ziyaret ettikleri Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne (BTM) hayran kaldı

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BİSİAD yönetimi BTM'nin hayranı oldu
Bilişim Sektörü İşadamları Derneği (BİSİAD) yönetim kurulu üyeleri, ziyaret ettikleri Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne (BTM) hayran kaldı.



BTM'nin Yalova Yolu'ndaki merkez yerleşkesinde gerçekleşen ziyarete, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın, BTM Genel Koordinatörü Rıfat Bakan ve BİSİAD üyeleri katıldı. Bakan'ın anlatımıyla bilim ve teknoloji platformlarını inceleyen BİSİAD üyeleri, Büyükşehir Belediyesince oluşturulan merkeze hayran kaldı. Ödünç, BİSİAD üyelerini BTM'de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. BTM'nin okullarda öğrenilen teorik bilgilerin pratikte nasıl uygulandığını 7'den 70'e herkese gösterdiğini belirtti.

 

Akın ise bilim ve teknolojiyle bağlantılı bir sektörde faaliyet gösterdiklerini belirterek, BTM'nin Bursalı olarak kendisine gurur verdiğini söyledi. Bursalı tüm çocukları BTM'ye davet eden Akın, "Şimdiki çocuklar çok şanslı. Çünkü Büyükşehir Belediyemiz böyle önemli bir yeri kentin imkanına sunmuş durumda. Ebeveynler, çocuklarını kollarından tutarak buraya getirmeli. Çocuklar yetişme çağlarında burayı mutlaka görmeli" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.