SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bizim Önceliğimiz Halkın Önceliği'

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2012 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2012 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tramvay üretimi, raylı sistem projeleri, bilim teknoloji merkezi ve stadyum gibi şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken, halkın önceliklerini ihmal etmediklerini söyledi.
Başkan Altepe, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi olarak farklı bir anlayış ortaya koyduklarını ve sorumluluk alanı gözetmeksizin halkın talepleri doğrultusunda tüm bölgelerde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Altepe, bu anlamda Yıldırım’da da önemli çalışmaların hayata geçirildiğini söyledi. Bursaray Kestel hattının devreye girmesi ile Yıldırım’da da eksik kalan istasyonların devreye alınacağını hatırlatan Başkan Altepe, “Yıldırım’a büyük önem veriyoruz. Arabayatağı, Yavuzselim, Değirmenlikızık gibi bölgelerde gerek dere ıslahı, gerek spor tesisi gerek sosyal donatı alanı gibi yatırımlarımız sürüyor. Halkımızın önceliği bizim önceliğimizdir. Bu nedenle sürekli muhtarlarımızla bir araya gelip, sorunları belirliyoruz. Mahalleleri gezip, yerinde tespitler yapıyoruz. Bursa genelinde olduğu gibi Yıldırım da hizmeti bu dönemde alacak” diye konuştu.
Mahallelerde tespit ettikleri sorunlar hakkında Başkan Altepe’ye bilgiler veren AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ise, yapılan çalışmalar dolayısıyla deneme bonusu veren siteler Başkan Altepe ve ekibine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.