SON DAKİKA
Hava Durumu

Boğazından bıçaklanarak öldürüldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir genç çıkan kavgada boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2012 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2012 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir genç çıkan kavgada boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enis A. (24) ve Erkan Y. (25) ile Aydın Turgut (24) gece aynı çorbacıda karşılaştı. Gençler, çorbacıdan çıktıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Orhangazi merkezindeki Gazi Orhanbey Camii önünde çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Boğazından ve omzundan bıçaklanan Aydın Turgut yaklaşık 100 metre ilerideki başka bir çorbacının önünde yere yığıldı. İş yerindeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri talihsiz gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis bölgede güvenlik önlemleri alırken savcı incelemelerde bulundu.

Olaydan sonra Enis A. ile Erkan A. polis tarafından yakalandı. Komilik yaptıkları öğrenilen gençler Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu sırada Erkan A’nın 130 promil alkollü olduğu tespit edildi. Turgut’un cenazesi yapılan incelemenin sonra Orhangazi Devlet Hastanesi morguna ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarından Turgut’un ölümüne neden olan bıçağın Erkan A.’nın elinde olduğunu belirlendi. Erkan A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Erkan A. İle birlikte olan arkadaşı Enis A. ise serbest bırakıldı.
Öte yandan olayda ölen gencin Orhangazi’de madde bağımlısı olduğu ve ailesinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Olayın haber verilmesinin ardından Turgut’un ailesi Devlet Hastanesi morguna geldi. Turgut’un cenazesi, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak İznik’e bağlı Bayındır Köyü’nde toprağa verildi. Bu arada madde bağımlısı Turgut’un tedavi için Pazartesi günü İstanbul’a gideceği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.