SON DAKİKA
Hava Durumu

Böyle 'evlilik' haberi okumadınız!

Karacabey'de 6 yıl önce Servet Demirhan, kendisinden 5 yaş küçük olan Ayşenur Duysak'ı kaçırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2012 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2012 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey'de 6 yıl önce Servet Demirhan, kendisinden 5 yaş küçük olan Ayşenur Duysak'ı kaçırdı.

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde 1 çocuk annesi 20 yaşındaki Ayşenur Demirhan, 14 yaşındayken kaçtığı eşi o dönem 19, şimdi 25 yaşında olan Servet Demirhan'ın, hakkında açılan kamu davası sonucu 6 yıl sonra cezaevine konulmasının şokunu yaşıyor. Yerel mahkemenin verdiği 8 yıl 4 aylık hapis cezası Yargıtay'da onanan eşinin hapse girmesi üzerine, 3 yaşındaki oğluyla kayınpederinin evine sığınan Ayşenur Demirhan, "Aile birliği böyle mi korunuyor, devlet bizi mağdur etti" diyerek tepkisini dile getirdi.

Karacabey'de 6 yıl önce Servet Demirhan, kendisinden 5 yaş küçük olan  Ayşenur Duysak'ı kaçırdı. Ayşenur'un ailesi polise başvurarak şikayetçi olurken, daha sonra severek kaçtığını söyleyen kızları Ayşenur'un ifadesiyle şikayet geri alındı. Ancak 'küçük yaşta çocuğun istismarı' ;suçundan Servet Demirhan hakkında kamu davası açıldı.

2008'DE RESMİ NİKAH KIYDILAR
2008 yılında resmi nikahlarını kıydıran Ayşenur- Servet Demirhan çiftinin bir de çocukları dünyaya geldi. İnşaatlarda boyacılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan Servet Demirhan'a, eşini kaçırdığı için ;yargılandığı Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, 'küçük yaşta çocuğun istismarı' suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Yargıtay 14'üncü Ceza Dairesi'nin de oy birliğiyle yerel mahkemenin kararının onanması üzerine şok olan Servet Demirhan, 3 gün önce cezaevine konuldu.

"DEVLET BENİ KORUYACAĞINA MAĞDUR ETTİ"
6 yıl sonra yargının verdiği kararlaeşinin cezaevine girmesi üzerine ;aile birliğinin bozulduğunu ve mağdur olduklarını söyleyen Ayşenur Demirhan, "Devlet beni koruyacağına daha çok mağdur etti. Aile birliği böyle mi korunuyor? Bir an önce kocamın serbest kalmasını istiyorum" dedi. Kirada oturdukları evden ayrılarak kayınpederinin evine sığınan genç kadın, 3 yaşındaki oğlu Yener'le ortada kaldıklarını söyledi.

"KANUN KORUYOR MU, PERİŞAN MI EDİYOR?"
Kayınpeder Niyazi Demirhan da, Yargıtay'dan çıkan sonuca ve oğlunun cezaevine konulmasına tepki göstererek şunları söyledi: "Kanun şimdi bu kızı koruyor mu yoksa perişan mı ediyor? Devlet 3 yaşındaki oğlunu nasıl koruyacak? Ben günlük işlerle zor geçinen bir insanım, bu çocuğu ve annesine nasıl bakayım? Bir baktık gelip oğlumu tutuklayıp götürdüler. Devlet yetkililerinin bize sahip çıkmasını ve bir yol göstermesini istiyorum." Anne Gülfidan Demirhan da, "Aile böyle mi korunuyor, çocuk böyle mi korunuyor? Ortada kalan bu çocuklara devlet sahip çıksın" diye konuştu.

Milliyet
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.