SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu yağmaya neden susuyorsun Turgay Bey?

Kurduğu internet siteleri ile Bursa’da AK Parti ve belediye başkanlarına karşı karalama ve algı operasyonu çeken Emin Adanur ve büyük bir iddiayla açtığı EnBursa internet sitesinin yanı sıra medyası, milletin park olarak kullanması gereken alanda yer alıyor. Peki, tamamen kanunsuz bir şekilde Mustafa Bozbey döneminde Adanur’un çöktüğü bu alanla ilgili Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem neden gereğini yapmıyor?

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2020 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu yağmaya neden susuyorsun Turgay Bey?

Bursa bir süredir sinsi sinsi organize olan ve arkasına eski bakanlardan Faruk Çelik ile Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in desteğini alan Emin Adanur ve kurduğu internet sitesi EnBursa’yı ibretle takip ediyor. Oldukça sükseli bir açılış yapılarak iddialı bir şekilde sektöre giriş yapan EnBursa.com, tıpkı FETÖ medyası gibi “Özgür basın” vurgusu ile özellikle AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a sistematik olarak saldırmaya başladı.  Özgür basın naraları atanların milletin hizmetinde olması gereken yeşil alanların üzerine çöktükleri de hemen ortaya çıktı. 

KONTEYNER KOCA BİNAYA DÖNÜŞTÜ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın iyi niyetle yaptığı yetki devrinin Recep Altepe döneminde art niyetle kullanan kuruluşlardan biri olan Ergünkent İnşaat, İzmir Yolu’na cephe Nilüfer Sitesi’nin dönüşümün de de illegal yola başvurdu. Yeşil alana terk edilen arazinin üzerinde satış ofisi için geçici süre izin alan Adanur, inşaatlar bitip satışları tamamlanmasına rağmen milletin kullanımında olması gereken yeşil alandaki işgalini kaldırmadığı gibi, binayı geliştirerek internet medyasını da buraya kurdu. 

HER İŞLERİNDE KAÇAK VAR

Nilüfer’de Mustafa Bozbey’in göz yummasıyla Ekerpark’ta bodrum artı bir kat kaçak inşaat yapmaya kalkan Emin Adanur’un karşına Nilüfer Belediyesi çıkamayınca, Büyükşehir Belediyesi dikildi. Tamamen kanunsuz ve kaçak yapılan inşaat mühürlenmesine rağmen Nilüfer Belediyesi binayı yıkamadı. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi ekipleri tamamen korsan yapıyı yıkarak yeşil alanı kattı. 

TURGAY ERDEM NEDEN GÖZ YUMUYOR?

Fakir fukaranın olunca küçük bir baraka aslan kesilip başına yıkan CHP’li Nilüfer Belediyesi, gözünün önündeki kamu arazisi üzerindeki bu işgale göz yumuyor. Onunla da kalmayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in kendi arazisini işgal eden Adanur’un medyasının açılışına yani çöktüğü araziye verdiği davete katıldığı ortaya çıktı. Milletin hukukunu, kamunun hakkını korumak için o koltukta oturan Erdem, kendinden önceki dönemde peşkeş çekilen araziyi geri almak için neden adım atmıyor? Kaçak binaya neden göz yumuluyor? 

HER MÜTEAHHİT TERK ETTİĞİ ALANA MI ÇÖKÜYOR?

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in neden Adanur konusunda sessiz kaldığı hatta kaçak inşaatlarının açılışına katıldığı açıklamaya muhtaç. Ancak Ergünkent İnşaat, yeşil alana terk ettiği arazinin üzerine konteyner koyarak işgal edebiliyor ve buna ses çıkarılamıyorsa, ilçedeki tüm müteahhitler aynı yolu mu izliyor? Müteahhitler terk ettikleri yeşil alanlara mı çöküyorlar? Bu kanunsuzluğa Nilüfer Belediye Başkanı neden susuyor? 

YOKSA SİZİ DE Mİ TEHDİT EDİYORLAR TURGAY BEY?

Nilüfer’de belli isimler etrafında kurulan rant ve kentsel dönüşüm çetelerinin sürdürdüğü kanun tanımaz işlerin hep içinde olan Ergünkent İnşaat, tıpkı medyasını kullandığı gibi tehdit ve şantaj dilini kullanmaya devam ediyor. Şimdi soralım Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e: Yoksa sizi de mi tehdit ediyor bu rantsal dönüşüm çetesi Turgay bey! Milletin malına el koyanları o nedenle mi ses çıkaramıyorsunuz? O nedenle mi haksız hukuksuz inşaat orada öyle duruyor? Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i, başta Emin Adanur’un konteyner medyasının olduğu alan olmak üzere milletin yeşil alan park alan olarak kullanması gereken ancak rantçıların çöktükleri tüm alanları geri almaya, bu kaçak inşaatları zaman kaybetmeden yıkmaya davet ediyoruz.  Bir belediye başkanı o koltuğu milletin ve kamunun hakkını hukukunu korumak için oturuyor. Millete rağmen milletin hakkının neden peşkeş çekildiğini, işgale neden göz yumulduğunu ve neden ses çıkarılmadığını Nilüferlinin bilmeye hakkı var. Susma Turgay Erdem, millet adına artık konuş. Bursa senin konuşmanı bekliyor!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.