SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Beka Platformu'ndan Cumhur İttifakı'na tam destek

Bazı sivil toplum kuruluşlarından (STK) oluşan Bursa Beka Platformu, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açı

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Beka Platformu'ndan Cumhur İttifakı'na tam destek
Bazı sivil toplum kuruluşlarından (STK) oluşan Bursa Beka Platformu, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıkladı.
Bursa Beka Platformu üyeleri, Nilüfer ilçesindeki bir otelde "Beka İçin Canla Başla" başlıklı basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Bursa Beka Platformunu oluşturan şu kuruluşlar katıldı: "ART-KAF, AS-DER, Balkanlar Kültür Yardımlaşma Derneği, BATI-SİAD, BEDFE, BİH-MED, BİLDEF, Birlik Vakfı, BTTDD, DATÜB, Doğu Güneydoğu Anadolu Dernekleri Platformu, Ensar Vakfı, HAK-İŞ, İHH, İlim Yayma Cemiyeti, İnsan Medeniyet Hareketi, KARADENİZ-SİAD, KOBİAD, Kosova Üsküp Derneği, Memur-Sen, MMG, MTTB, MUŞ-İL-DER, MÜSİAD, SAMDEF, TÜM-SİAD, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Bursa Temsilciliği, Türkiye KAMU-SEN Bursa Temsilciliği, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı, Yeni Dünya Vakfı."

“BATININ ÖRNEK ALDIĞI BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ”

Toplantıda platform adına konuşan Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı ve Bursa Beka Platformu Sözcüsü Mustafa Yavuz, yerel seçimlerinin etkisini sadece yerelde değil, ülke genelinde hatta tüm Türk-İslam coğrafyasında göstereceğini söyledi. Bu nedenle Türkiye'nin tercihinin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Yavuz, "Ülkenin faydasını gözeten bir bakış açısı ile tercihimizi kişiler ve partilerin üzerinde tutuyor, ülkenin bekası için birlik olan ve bu uğurda çalışan Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz. Çünkü biz, Türkiye'nin son 16 yılda edindiği kazanımlarını görüyor ve bu yükselişin devam etmesini istiyoruz. Çünkü biz, Batının gölgesinde kalan değil, yaptığı işler ve bıraktığı eserlerle Batının örnek aldığı bir Türkiye istiyoruz." dedi.

“İSTİKRARIN SÜRMESİNİ İSTİYORUZ”

Yavuz, her alanda olduğu gibi belediyecilik anlamında da ülkeye yapılan yatırımların devam etmesini, vatandaşın hak ettiği hizmeti almasını ve 15 Temmuz ruhunun sürmesini istediklerini belirtti. Mustafa Yavuz, "Çünkü biz, ülkemize ve gönül coğrafyamıza yapılan hizmetlerin devam ederek istikrarın sürmesini, Cumhur İttifakı ile bir kez daha 'cumhur'un kazanmasını istiyoruz. Türkiye'yi seviyoruz, Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz." ifadelerini kullandı. (Ömer KARAKAYA)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.