SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa ekonomisinin liderleri bir araya geldi

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri BTSO’yu ziyaret etti. BTSO Hizmet Binası’ndaki ziyarette

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2019 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2019 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa ekonomisinin liderleri bir araya geldi
MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri BTSO’yu ziyaret etti. BTSO Hizmet Binası’ndaki ziyarette Nihat Alpay ve beraberindeki işadamları; BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur ve BTSO Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi, istişarelerde bulundu.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi (MÜSİAD), Bursa Sanayi ve Ticaret Odası’nı (BTSO) ziyaret etti. Bursa ekonomisi hakkında istişare yapılan buluşmada, orak akıl ve iş birliği vurgusu yapıldı. Bursa Büyürse Türkiye Büyür vizyonuyla hareket ettiklerini belirten BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ vizyonuyla kazandırdığımız tüm projelerimizi kent dinamiklerimizle ülkemize ve Bursa’mıza kazandırmaya önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz.” dedi.
“İŞ BİRLİĞİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ”
Ocak ayı içerisinde gerçekleştirdikleri genel kurulun ardından MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, Kurumsal ziyaretler gerçekleştirdikleri belirten Nihat Alpay, şunları söyledi: “BTSO da bizim en önemli paydaşlarımızdan birisi ve sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda temeli sağlam bir şekilde atılan iş birliği kültürünü, geleceğe taşımak adına, daha da geliştirmek ve farklı noktalara taşımak adına biz de üzerimize düşüne yapacağız. Bu sayede hep birlikte güzel işlere, fayda üreten çalışmalara, ekonomimize, şehrimize, ülkemize katkı ve katma değer sağlayacağız. Günün şartları ne gerektiriyorsa onu yapacağız; bunlar arasında elbette semineler, konferanslar, iş gezileri vesaireler de olacak. Bunların haricinde de yenilikçi çalışmalarımız da olacak ve bu noktada BTSO’nun da katkılarını her zamanki gibi bekliyoruz. Bırakın şehri yaptıklarıyla ülke çapında ses getiren projelerin sahibi BTSO’yla şehrimizde ses getireceğiz, buna inanıyoruz.”
“KENTİMİZİN GELECEĞİ İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ”
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa iş dünyası temsilcileri olarak kent ekonomisine kazandırdıkları 40’ı aşkın makro projeyi kent dinamikleriyle oluşturdukları ortak akıl ve sinerji ile hayata geçirdiklerini söyledi. İş dünyasının talepleri doğrultusunda Bursa’nın nitelikli istihdamı, ihracatı ve katma değerli üretimine yönelik projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Başkan Burkay, “Bursa’nın sanayi ve ticaret hayatına ilişkin ‘Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ vizyonuyla kazandırdığımız tüm projelerimizi kent dinamiklerimizle ülkemize ve Bursa’mıza kazandırmaya önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bursa’mızın hedeflerine doğru çıktığımız bu yolda MÜSİAD Bursa Şubemizin projelerimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Nihat Alpay başkanlığındaki MÜSİAD Bursa Şubesi yeni yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” ifadelerini kullandı. (Bülten)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.