SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Terminali normale döndü bilet çilesi bitti

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde dün icra işlemlerinin başlaması sebebiyle yolcular bilet alamadı. BURULAŞ ve Boy-Koop arasındaki soru

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Terminali normale döndü bilet çilesi bitti
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde dün icra işlemlerinin başlaması sebebiyle yolcular bilet alamadı. BURULAŞ ve Boy-Koop arasındaki sorun nedeniyle yazıhanelerde iki gündür devam eden bilet satış sıkıntısı sona erdi. Taraflar arasında yapılan görüşme ile yazıhanelerde bilet satışına başlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (BURULAŞ), Boy-Koop yazıhanelerine kira borcu nedeniyle tahliye kararı çıkartmıştı. Dün baş gösteren kriz ile birlikte terminale bilet almaya giden yolculara, bilet kesilememiş, yolcular geri dönmek durumunda kalmıştı. Yolcuların yanı sıra otobüs firmaların da mağduriyeti üzerine iki taraf bugün görüşerek anlaşma yoluna gitti. Öğle saatlerinde başlayan görüşmelerle birlikte yazıhanelerde bilet satışına izin verildi. Van Gölü Seyahat sorumlusu İsa Tacar, Burulaş ve Boy-Koop arasındaki sıkıntı sebebiyle iki gündür yolcularla birlikte kendilerinin de mağdur olduğunu dile getirdi.

Bilet alarak memleketlerine gitmeye başlayan yolcular ise, yaşadıkları mutluluğu dile getirdiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.