SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Bursa'da, Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri nedeniyle 1 Mayı

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Bursa'da, Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri nedeniyle 1 Mayıs'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak.





İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikler 1 Mayıs'ta 13.00-17.00 saatlerinde Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Etkinlikler dolayısıyla 08.00-20.00 saatlerinde Stadyum Kavşağı'ndan Merinos Kavşağı istikametine Stadyum Caddesi iniş ve çıkış, İpekiş Kavşağı ve Darmstad Caddesi'nin her iki yönlü geliş ve gidiş istikametleri, etkinlik yürüyüşü sırasında araç trafiğine kapatılacak.

Gençosman Kavşağı'ndan Kent Meydanı-Uluyol Kavşağı-Hakimiyet Kavşağı geliş ve gidiş istikameti ve Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikametinde ise miting süresince şerit daraltma uygulanacak ve kısa süreli araç trafiğine kapalı olacak.

Bölgede, Gençosman Kavşağı'ndan ve Uluyol Kavşağı ile Fomara Meydanı istikametine geçmek isteyen sürücüler Ankara Yolu-Gökdere Bulvarı-Gökdere Kavşağı-Haşim İşcan Caddesi'ni kullanarak Fomara Meydanı istikametlerini, Altıparmak Caddesi-Ankara Yolu'na çıkmak isteyen sürücüler de Çekirge Caddesi-Çelik Palas Lambalar-Sıcak Sular'dan İzmir ve Ankara Yolu istikametlerini kullanabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.