SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Bir Binanın Kolonları Patlayınca...

Bursa'da bir binanın kolonu büyük bir gürültüyle patladı. Bina, polis ve belediye ekipleri tarafından boşaltılırken, bir vatandaş iş yerindeki eşy

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2012 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2012 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da bir binanın kolonu büyük bir gürültüyle matadorbet patladı. Bina, polis ve belediye ekipleri tarafından boşaltılırken, bir vatandaş iş yerindeki eşyalarını zamanla yarışarak kurtarmaya çalıştı.
Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde 10 daire ve iş yerlerinin bulunduğu apartmanın bir kolonu, dün sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle patladı. Vatandaşlar hemen belediye ekiplerine haber verdi. Apartmana gelen görevliler, yaptıkları kontrolde binanın çökme tehlikesi olduğunu ifade ederek vatandaşları tahliye etti.

"KOLON BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE PATLADI"
Apartmanın alt katında elektrik işleri ile uğraşan bir vatandaş ise büyük bir gürültü duyduğunu belirterek, "Televizyon patladı zannettik. Arkama baktığımda kolonun patladığını gördüm. Sıvaları düşmüş. Hemen yetkililere haber verdik ve binayı boşalttılar" dedi.
Yan binada oturan vatandaşlar ise çökme tehlikesi olan apartmanın kendi evlerine doğru yattığını belirterek çözüm bulunmasını istedi.

EŞYALARINI KURTARMAK İÇİN ZAMANLA YARIŞTI
Vatandaşlar çökme tehlikesi olan apartmandan mallarını kurtarmak için zamanla yarıştı. Bina sakinlerinin zamanla yarışına komşuları da destek verdi. Bir iş yerinde bulunan soba, televizyon gibi eşyalar komşuların yardımıyla çıkarıldı. Binanın çevresindeki otomobiller çekici vasıtasıyla kaldırılırken, cadde ise trafiğe kapatıldı.
Binanın Kütayha'nın Simav ilçesinde meydana gelen depremin ardından hasar gördüğü belinlendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.