SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı kafadarlar macera turunda

Otostop çekerek Türkiye'yi karış karış gezen iki kafadar, Anadolu insanının gönlünde taht kurmuş durumda. Seyahat boyunca yaşadıkları

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı kafadarlar macera turunda
Otostop çekerek Türkiye'yi karış karış gezen iki kafadar, Anadolu insanının gönlünde taht kurmuş durumda. Seyahat boyunca yaşadıkları zorlukları sosyal medyadan paylaşan maceraperest gençlerin bir sonraki hedefi ise dünya turu.
Türkiye'yi gezmek için Bursa'dan yola çıkan İhsan Gül ve Yunus Avşar, Anadolu'nun güzelliklerini sosyal medya aracılığıyla takipçilerine aktarıyor. Aynı zamanda tiyatro sanatçısı olan İhsan Gül, gittikleri bölgelerde çocuklar için Hacivat Karagöz oynattıklarını da dile getirdi. Otostop çekerek bindikleri araçlarda yeni dostlar edindiklerini de söyleyen Gül, "Yolda bizi bırakmayanların başında uzun yol şoförleri geliyor. Genellikle neden böyle bir çılgınlık yaptığımız sorulmakta. Biz de sorulara içtenlikle cevap veriyor ve Türkiye'nin her karışının kesinlikle gezilmesi gerektiğini vurguluyoruz" dedi.


ANADOLU BİZİ ÇAĞIRIYOR 
Gezilerine devam etmek için sponsor aradıklarının da altını çizen Gül, "Bizim bir amacımız var. Gittiğimiz her yerde insanların sıkıntılarını dinliyor ve otostop çekerek devam ettiğimiz yolculukta nasıl problemler yaşadığımızı aktarıyoruz. Ben Radyo-TV öğrencisiyim. Önümüzdeki dönemde gittiğimiz yerleri belgesel tadında bir sunumla aktaracağız takipçilerimize. İstiyoruz ki gidilmedik yerleri keşfedelim. Çünkü Anadolu gizemli doğasıyla bizi çağırıyor. Bu sese kulak vermemek nankörlük olur" ifadelerini kullandı.
SIRADA DÜNYA VAR
Maceraperest gezginlerden Yunus Avşar ise özellikle Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan destek beklediklerini vurguladı. Avrupa'da gençlerin böyle konularda destek gördüklerini belirten Avşar, "Biz ülkemizi seviyoruz ve gidilmedik yeri olmamalı. Herkes tarafından bilinen yerlere de gitmememiz bizi diğer gezginlerden ayırmakta. Keşfettiğimiz yerleri İnstagram'da oluşturduğumuz 'ikituratipgelicez' isimli hesabımızdan da paylaşıyoruz. Desteklerin artması durumunda ise dünya turuna çıkacağız ve gittiğimiz ülkelerde vatanımızın güzelliklerini anlatacağız" değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.