SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir atletlerinin final sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Bayan Takımı, Antalya Kepez'de düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Kros Ligi yarı finalinde güçlü rak

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2012 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2012 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Bayan Takımı, Antalya Kepez'de düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Kros Ligi yarı finalinde güçlü rakiplerini geride bırakarak adını finale yazdırdı.
Antalya Kemer kros parkurunda düzenlenen ve 12 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan yarışlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor'un atletleri liderlik kürsüsüne çıkmayı başardı. Birincilik kupasının sevincini Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Sorumlusu Muzaffer Karadeniz'le paylaşan atletler, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne desteklerden dolayı teşekkür etti. Başarılardan dolayı sporcuları tebrik eden Muzaffer Karadeniz, “Atletlerimizle gurur duyuyoruz. Aydın'da düzenlenecek olan final müsabakasında da şampiyon olacaklarına inanıyoruz. Eğer bu gerçekleşirse ülkemizi Avrupa arenasında temsil edecek bir atletizm takımına sahip olacağız” diye konuştu.
Genç bayanlar klasmanında takım halinde 4000 metre kategorisinde yarışan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un 16 sporcusu elde ettikleri bu başarıyla 17 Mart'ta Aydın'da düzenlenecek finalde lider olarak yarışacak. Atletler final müsabakasını da birinci bitirdikleri takdirde Avrupa Kulüpler Kupası Kros Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.