SON DAKİKA
Hava Durumu

Bylock'a istem dışı yönlendirmede ilk tahliye

 FETÖ soruşturması kapsamında bylock kullandığı iddiası ile tutuklanan ancak yapılan incelemede Bylock uygulamasına istem dışı yönlendiri

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bylock'a istem dışı yönlendirmede ilk tahliye
 FETÖ soruşturması kapsamında bylock kullandığı iddiası ile tutuklanan ancak yapılan incelemede Bylock uygulamasına istem dışı yönlendirildiği tespit edilen Av.Mustafa Yaman cezaevinden çıktı. 
FETÖ soruşturması kapsamında, örgütün iletişim ağı Bylock’u kullandığı iddiası ile tutuklanan Av.Mustafa Yaman, 6 aylık tutuklamanın ardından tahliye edildi. Son yapılan incelemede binlerce kişinin Bylock uygulamasına çeşitli siteler aracılığı ile reklamlar üzerinden istem dışı yönlendirildiği ortaya çıkmıştı. Bylock uygulamasına istem dışı yönlendirildiği tespit edilen binlerce kişiden biri olduğu belirlenen Yaman’ın tahliyesine karar verildi.
Karar üzerine Yaman’ın yakınları ve sevenleri Metris Cezaevi önüne gelerek çıkışını bekledi. Yaman, cezaevinden yakınlarının alkışları ve tekbirleri arasında çıktı. Aracından inerek yakınları ile hasret gideren Yaman, basın mensuplarına da açıklamada bulundu.
Bylock uygulamasına istem dışı yönlendirilenler listesinde yer alan Av.Mustafa Yaman, “Hepimizin arayışı adaletti. İlk bulanımız diğerlerine haber versin. Adalete hasreti en fazla mağduriyete uğrayanlar hissediyor. Bu problemin ne kadar büyük olduğunu gördük. Ben avukatım. Zaten adaleti arıyordum ama artık daha gayretli arayacağım. 11 binden fazla kişinin mağduriyeti söz konusu olduğu söyleniyor. Büyük bir kumpas ile karşı karşıyayız. Şeytani bir zeka ile tasarlanmış bir yöntem. Mağdur olanlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.