SON DAKİKA
Hava Durumu

Cafer Yıldız GERÇEKTEN Yenildi mi ?

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2011 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2011 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cafer Yıldız GERÇEKTEN Yenildi mi ?
AK Parti’nin tanınmış simalarından, her kademede görev almış, mücadeleyi seven, cesur tavırları dikkat çeken ve  farklı çıkışları ile de  takip edilen bir siyasetçidir  Cafer Yıldız !

Onu anlatırken, tüm bu özelliklerine rağmen, ‘Şansız Bir Politikacı’ olduğuna da değinmemek mümkün değil …

İl Başkanlığı’na aday olduğu süreçte koltuğu son anda Nagip Vardar’a kaptırdığını ve genel seçimlerde

milletvekilliğini  kıl payı kaçırdığını siyasete biraz ilgili olan herkes çok iyi bilir …

Çoğu zaman eleştiri oklarını üzerine çektiği de olmuştur tabii ki !

Özellikle iki konuda yoğun tepki aldığı biliniyor;

Bakan Faruk Çelik’e yakınlığı ve de İl Başkanı Sedat Yalçın’a karşı muhalefeti…

Neyse ‘siyaset ‘Eleştirinin Sanatsallaştığı’ alanlarının başında gelir’ diyelim ve asıl

konumuza geçelim …

Biliyorsunuz AK Parti’de yakın zamanda il ve ilçe kongreleri gerçekleşecek..

Sonucu meraklar beklenen, neredeyse her basın organında üzerine methiyeler dizilen, tahminler yürütülen kongre süreci öncesi,  ilçe ilçe, mahalle mahalle delege seçimleri yapıldı ….

İşte tam  da bu aşamada siyaset sahnesindeki etkinliğini  bir kez daha göstermek için tabiri caizse  sahaya indi Cafer Yıldız …

Sözünün geçtiği bölgeler olarak bilinen  Dikkaldırım, Hüdavendigar ve Balıklı’ da liste oluşturup delege çıkarmak için kolları sıvayan Cafer Yıldız, her zaman ki gibi çok çalıştı, çabaladı, delege listelerinde kendine yakın isimlere yer verebilmek için gecesini Gorabet gündüzüne kattı ..

Aaaa  bir de ne duyalım !

Seçim sonrası Cafer Yıldız’ın delege yarışında  yenik düştüğü , ‘Çok Sevgili Partisi’nden’ delege bile olamadığına yönelik kulisler dolaşmaya başladı parti içinde ….

Üstüne üstlük  malum konu köşe yazısı olarak bir internet sitesinden de  duyuruldu ve   ‘Cafer Yıldız’ın Mahalleli Vetosu’ aldığı  başlığı ile yansıtıldı..

Hal böyle olunca, Yıldız’ın etkin olduğu bilinen mahallelerin delege sonuçları ile ilgili küçük bir araştırma yaptım . Çıkardığım sonuç  hiç de öyle aktarıldığı gibi ‘Yıldız’a Veto’ tablosu içermiyordu..  

Kendisi ile yaptığım telefon sohbetinde ise  Cafer Yıldız adeta veryansın etti desek yeri var..

Yenilgi olarak duyurulan delege seçimi ile ilgili gündeme gelen haberlere yanıtı ise Yıldız’ın aynen şöyle; “Yıllardır Parti’min farklı kademelerinde önemli görevler aldım. Genel seçimlerde milletvekili adayıydım. Ben söz konusu mahallelerde bizim arkadaşlarımızın delege olabilmesi için çabaladım. Ve de istediğimiz sonucu elde ettik. Cafer Yıldız olarak mahalle delegesi olmam doğru değil. Ancak İl delegesi olabilirim. Genç, dinamik, gerçekten çalışkan isimler delege seçildi. Bizim listelerimize karşı üç mahallede de karşı liste çıkmadı.  Seçimlerin tek liste olarak gerçekleşmesini de biz sağladık. Ortaya atılan haber tamamen yanlış ve yanlıdır.”

İşte kulislerde ve internet sitelerinde dolaşan ‘Hüdavendigar’da Yenildi’ konulu haberlere yanıtı  bu denli net oldu Yıldız’ın..

Yıldız, kendi mahalleleri olarak bilinen bölgelerde delege bile olamamış söylemleri üzerine bayağı  hırslanmış olacak ki  sözlerine  son noktayı  da meydan okuyarak koydu;

Şu anda 17 ilçede de delege seçilenler bizim arkadaşlarımız. Kongreler gerçekleşirken   ‘Cafer Yıldız’ın kim olduğunu herkes görecek ‘ .

Kongre süreci bakalım neler gösterecek.Yıldız’ın yıldızı parlayacak mı? . Bekleyip göreceğiz!

Mutlu bir hafta dileği ile …..




Pınar Yeniyiğit

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.