SON DAKİKA
Hava Durumu

'Çağdaş Türk Kadını' ABD'li çıktı

Taksim Gezi Parkı direnişi ile ilgili olarak ilk günden beri sosyal medyada yankı bulan ve direnişin simgelerinden biri olarak sunulan ‘Çağdaş

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Çağdaş Türk Kadını' ABD'li çıktı
Taksim Gezi Parkı direnişi ile ilgili olarak ilk günden beri sosyal medyada yankı bulan ve direnişin simgelerinden biri olarak sunulan ‘Çağdaş Türk kadını’ ABD’li çıktı.


TOMA aracından sıkılan tazyikli suya karşı duran genç kadın daha sonra bir arkadaşı ile birlikte TOMA önünde dans ediyordu.

28 Şubat günlerindeki gibi

Basında öne çıkarılan kadının Kate Cullen olduğu iddia edildi. Cullen kendi sayfasında Sidney Teknoloji Üniversitesi’nde çalıştığını ifade ediyor. Cullen, 5 Haziran’da yaptığı paylaşımda Taksim’de kimyasal silah kullandığını iddia ediyor. Kate Cullen’in TOMA’lara göğüs geren çağdaş Türk kadını olarak sonulması 28 Şubat serecinde başörtüsü eylemcilerinin karşısına dikilen yine ABD vatandaşı Chantal Zakari’yi akıllara getirdi. Zakari de, Atatürk resmiyle başörtüsü yasağını protesto edenlerin karşısına Atatürk resmiyle çıkmış, basın ‘Kahraman Türk kızı’ olarak takdim etmişti.

kaynak: medyagündem

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.