SON DAKİKA
Hava Durumu

Çelik: Kızılay iyi sınav veremedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, deprem bölgesinde çadır dağıtımında sorun olduğunu belirterek, Kızılay'ın bu konuda iyi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2011 02:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2011 03:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çelik: Kızılay iyi sınav veremedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, deprem bölgesinde çadır dağıtımında sorun olduğunu belirterek, Kızılay'ın bu konuda iyi sınav veremediğini söyledi.

Van'da CNN Türk'ün canlı yayınında Ahu Özyurt'un sorularını yanıtlayan Çelik, çadır dağıtımında yaşanan bu sorun nedeniyle vatandaşlardan özür diledi.

Depremden hemen sonra Başbakan ve çok sayıda bakanın bölgeye gittiğini belirten Hüseyin Çelik, yaraların kısa sürede sarılacağını ve depremden etkilenen vatandaşların kış bastırmadan sıcak bir ortama kavuşacaklarını ifade etti.

Deneme Bonusu Çelik, vatandaşların evlerinin bir yıla kadar yapılacağını bu sürede ise çelik konteynerlerde konaklayacaklarını söyledi.

Başbakan ve bakanların oraya gitmesi ile devletin vatandaşının yanında olduğunu gösterdiğini belirten Çelik, köylere yardım konusunda sorun olduğunu tesbit ettiklerini kaydetti.

Çelik, vatandaşların sakin olması gerektiğini, yarından itibaren birçok eksiğin daha rahat giderilmiş olacağını bildirdi.

BDP'li Belediye Başkanı'nı Başbakan geldiği sırada ortalıkta görmediklerini dile getiren Hüseyin Çelik, deprem acısı üzerinden halkı devlete ve Hükümet'e karşı kışkırtmaya çalışmanın kimseye birşey kazandırmayacağının altını çizdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.