SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP yine inanca hakaret etti

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2013 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2013 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP yine inanca hakaret etti
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’e bir tepki de Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan geldi… CHP’li Özgür Özel, Twitter hesabından attığı haddi aşan tweet atması büyük tepki aldı.  “Müminim, Sünniyim… İlkem sübyancıları sevmek, Başbakan’a ömrümce biat etmek” şeklinde ifadeler kullanan çok sert tepki Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan geldi.

TWITTER’DA BÜYÜK TEPKİ: ÖZÜR DİLE

CHP’li vekilin yazdıkları twitter’da anında büyük tepkiyle karşılanırken, Özel ise kendini ‘O tepkim AKP’yeydi’ şeklinde savundu. Twitter kullanıcıları ÖzürDile ÖzgürÖzel şeklinde bir hashtag açarak tepkilerini dile getirdi.

CHP Milletvekili Özgür Özel’i, milletimizin kahir ekseriyetine inancı nedeniyle hakaret eden twitinden dolayı kınayan Bozdağ, tepkisini şöyle dile getirdi:

“Hak,hürriyet, eşitlik, adalet, demokrasi diyen herkes önce kendisi bunlara saygı duymalıdır. Bu sözler kanunen suçtur ama vicdanların suç kabul etmesi lazım. Belli ki CHP’li vekil inançlara hakareti kendi vicdanında suç kabul etmiyor. Bu haddini ve kendini bilmez vekilin saçmalıkları hakkında CHP yönetiminin ne düşündüğünü ve ne yapacağını kamuoyu merak ediyor.”

Medyagündem

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.