SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'de bir istifa daha!

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, ilçe yönetimi olarak meclis üyesi aday listelerinin partinin genel merkezi taraf

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'de bir istifa daha!
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, ilçe yönetimi olarak meclis üyesi aday listelerinin partinin genel merkezi tarafından yok sayıldığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. 



Ödemiş CHP İlçe Başkanı istifa etti




Meclis üyesi aday listelerinin kesinleşmesi sonrası CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi'den istifa kararı geldi. Kiremitçi, "24 Haziran seçimlerinden beri süre gelen 10 aylık bir yönetim kadromuz var. Bu görevi başarılı şekilde sürdürdük, başarı elde ettik. 24 Haziran seçimlerinde AKP'li bir belediyeye rağmen birinci sırada bitirdik. Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde adayları bir araya getirirken ılımlı ve olumlu bir yol izledik, örgütümüzü dimdik ayakta tuttuk. Ne var ki bu yaşanan süreçte mevcut belediye meclisi üyesi aday listesi oluşturulurken ele almış olduğumuz, adayla birlikte mutabakata vardığımız listenin dışında Genel Merkez'in tamamen bizim dışımızda yani ilçe yönetimi ve örgütün dışında kararlar almasından dolayı örgütten gelen arkadaşlarımızın bu listede yer almamasından dolayı yönetim kurulumuzun onuru ve gururu ile oynanmıştır" dedi. (İHA)






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.