SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li belediyeden engellilere sazlı sözlü yılbaşı eziyeti

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, belediyenin engelliler için düzenlediği eğlence programı için seçtiği mekana ulaşmak hem engelliler hem de aileleri için güç oldu. ( Metin Karakuş - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2016 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li belediyeden engellilere sazlı sözlü yılbaşı eziyeti
Babaeski’nin CHP’li belediyesi, ilçedeki engelliler için asansörsüz binanın 3. katında yılbaşı partisi düzenledi. Engelliler yakınları tarafından sırtta taşınarak partiye katılırken, hatasını kabul eden Başkan Abdullah Hacı özür dilemek zorunda kaldı.
 

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, belediyenin engelliler için düzenlediği eğlence programı için seçtiği mekana ulaşmak hem engelliler hem de aileleri için güç oldu. Babaeski Belediyesi, engelli vatandaşlar ve aileleri için belediyeye ait iş hanındaki restoranda yeni yıl kutlama programı düzenledi.

AİLELER YAKINLARINI SIRTINDA TAŞIDI

Davetliler programın düzenlendiği asansörsüz binanın 3'üncü katındaki restorana ulaşmakta güçlük çekerken, bedensel engelli çocukları da anneleri sırtında mekana çıkarmak zorunda kaldı. Güçlükle ulaşılan kutlamanın yapılacağı restoranda engellileri ve ailelerini Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve eşi Hülya Hacı karşıladı.

AYIBINI KABUL EDEN BAŞKAN ÖZÜR DİLEDİ

Hacı, programda yaptığı konuşmada, bundan sonra engellilere yönelik yapılacak olan programların ulaşımın daha kolay olacağı alanlarda planlanacağını söyledi. Abdullah Hacı, yapılan organizasyon hatasını kabul ederek, "Hepinizden özür dilerim, daha rahat bir yerde seneye sizlerle buluşacağız ve hep birlikte daha rahat bir yerde eğleneceğiz. Aynen sizlerin istediği gibi düz ayak altında olacak, içeriye rahat bir şekilde girip çıkabileceğimiz bir yer olacak." dedi. (AA)

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.