SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları açıklıyor

AK Parti'nin 40 belediye başkan adayını açıklamak için Haliç Kongre Merkezi'ndeki konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları açıklıyor
AK Parti'nin 40 belediye başkan adayını açıklamak için Haliç Kongre Merkezi'ndeki konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur ittifakına bağlılığını dile getirerek ve İstanbul, Ankara, İzmir'de aday göstermeyip seçimde AK Parti'yi destekleyeceğini belirten MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
Bugüne kadar girdiğimiz 14 seçimde tercihi AK Parti'den yana kullanan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sandıktan kendisine çıkan her oy için gece gündüz çalışan parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Gelecek seçimlerde görev alacak arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Sözlerimin hemen başında Cumhur ittifakını devam ettireceğini açıklayan Sayın Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Biz de AK Parti olarak Cumhur İttifakına bağlılığımızı buradan bir kez daha duyuruyoruz. Bahçeli'nin ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarmayarak bizi desteklemelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.
BAHÇELİ'NİN İFADESİ İLE ZİLLET İTTİFAKI KARŞISINDA...
Türkiye, cumhur ittifakından aldığı güç ile çok daha zorlu ve büyük mücadelelerden başarıyla çıkacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile hedeflerine ulaşma gücü artan Türkiye inşallah 2023'e bu heyecanla ulaşacaktır. Özellikle 31 Mart seçimlerinin gerçekten cumhur ittifakı karşısında yer alarak, sayın Bahçeli'nin ifadesiyle zillet ittifakı karşısında yükümüzün ne kadar ağır olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Zira bu malum ittifakın içerisinde vatanseverliğe karşı, milliyetperverliğe karşı ne ararsanız var. Hele hele terör örgütünün içinde olduğu içinde olduğu böyle bir ittifaktan milli ittifak çıkar mı? Terör örgütünün destek verdiği oluşumun içinden vatanseverlik çıkar mı? İşte bugün bazı medya yayınlarında da gördüğünüz gibi çocukları dağlara kaçırıp Kandil'de onlara neler uygulandığını görüyoruz. Şu anda ana muhalefet partisi bu tür bir oluşumla Kandil'den aldıkları icazetle bir araya gelen böyle bir ittifakı inanıyorum ki 31 Mart'ta benim milletim o teröristleri nasıl çukurlara gömdüyse ve şimdi de sandığa gömecek. Birileri için ittifaklar seçimle sınırlı olabilir. Buradan bir kez daha Sayın Bahçeli'ye ve MHP'li kardeşlerime bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. (aksam.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.