SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir defterinde bu mesajı paylaştı

Cumhuriyetin kuruluşunun 96.Yıldönmünde Anıtkabir'deki tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüy

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir defterinde bu mesajı paylaştı
Cumhuriyetin kuruluşunun 96.Yıldönmünde Anıtkabir'deki tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı.

Aslanlı Yolun ardından Atatürk'ün mozelesine çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir özel defterini imzalayarak şu mesajları paylaştı:
Aziz Atatürk, bugün millet olarak büyük bir heyecanla Cumhuriyetimizin 96’ıncı yıl dönümünü kutluyoruz. Bu gurur günümüzde zatıaliniz ve istiklal harbimizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bağımsızlığımıza ve milli bekamıza yönelik saldırıların arttığı bir dönemde, kurtuluş savaşımızı zafere taşıyan direniş ruhuyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

9 Ekim’de başlattığımız ve başarılara imza attığımız Barış Pınarı harekatıyla Suriye sınırı boyunca kurulmak istenen terör koridorunu dağıtarak kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik.

Ruhun şad olsun.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.