SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Halkı sömürenlerden hesabını sorarız!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB'da düzenlenen Ekonomi Şurası'nda konuşuyor. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı R

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Halkı sömürenlerden hesabını sorarız!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB'da düzenlenen Ekonomi Şurası'nda konuşuyor.
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda düzenlenen Ekonomi Şurası'na katıldı. Erdoğan, burada yaptığı açıklama, "Kendi medeniyetini, tarihini, kültürünü, ecdadını ısrarla kötüleyen, küçümseyen, aşağılayan, karikatürize eden bir zihniyetin bu ülkenin geleceğine zerre kadar katkısının olması mümkün değildir." dedi.
"Hesabını sorarız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, birilerinin 'piyasanın şartları' kılıfı ile fırsatçılığa yönelmesinin çok üzüntü verici olduğunu söyledi. Faiz ve enflasyon oranlarının düşmüş olmasına rağmen market fiyatlarının düşmediğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti: "Faiz oranları, enflasyon belli oranda düşmüş. Buna rağmen markette hala sebze meyvede fiyat düşmüyor. Bunun ahlaki bir temeli olabilir mi?" Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu marketlerde benim halkımı sömürme mücadelesini devam ettirenler varsa bunun hesabını sorma görevi de bizimdir ve hesabını sorarız." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.