SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da konuşuyor, 'Tehditle bu milleti yola getiremezsiniz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu’nun sel felaketinin yaşandığı Ünye ilçesinde konuşma yapıyor. Erdoğan ‘Bu millet düştüğü yerden gü

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da konuşuyor, 'Tehditle bu milleti yola getiremezsiniz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu’nun sel felaketinin yaşandığı Ünye ilçesinde konuşma yapıyor. Erdoğan ‘Bu millet düştüğü yerden güçlü kalkar. Eyvah dolar yok demeyin ha! Bu işin dolarla molarla ilgisi yok. Onların doları varsa bizim Allah’ımız var. Gelin yastık altı dolarlarınızı çıkarın. Tehdit diliyle bu milleti asla yola getiremezsiniz’ dedi.
Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları: "Bu millet azizdir, bu millet güçlüdür. bu millet inançlıdır ve bu millet düştüğü yerden çok güçlü kalkar. Bayram sonrası ihaleyle yıkılan köprü 3-4 ay içinde bitirilecek. Eyvah dolar yok demeyin ha! Bu işin dolarla molarla ilgisi yok. Onların doları varsa bizim Allah’ımız var. Ve şunu söylüyorum gelin yastığın altında dolarlar varsa Eurolar varsa çıkarın. Bunları bankalara vererek Türk lirasına çevirelim ve bu anlamda en önemli istiklal savaşını verelim. Bunlar o dilden anlıyor. Bizi tehdit ediyorlar. Tehdit ederek bu millleti asla yola getiremezsiniz. Biz hukuktan anlarız hukuk dilinden anlarız.”
'Nato ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz'
Şunu vermeyeceğiz... Bunu vermeyeceğiz. Bizde olanlar bize yeter. Bazıları halimiz ne olacak diyor? Ne varmış halimizde... Biz düştüğümüz yerden kalkarız. Bugün de kalkarız yarın da kalkarız. Yeter ki benim milletim ayakta dursun. Hiç endişeniz olmasın biz bugüne kadar dik durduk. Biz sadece Allah'ın huzurunda secdeye eğildik. Ve buradaki bir rahiple ilgili olarak Türkiye'yi yola getirmeye çalışmak yanlıştır. Ben yine sesleniyorum ABD'dekilere. Yazık, yazık... Siz NATO'daki stratejik ortağınızı bir papazla, bir rahiple değişiyorsunuz. Ve biz adaletin gereği neyse onu yaparız. (Hürriyet)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.