SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2019 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.

'Sinema sektörüne desteği 40 kat artırdık'

Kültür, sanat ve spor insanlığın ortak değerleridir. Sanatı, sanatçıyı ve sporu desteklemeye devam edeceğiz. Sadece sinema sektörüne desteği 40 kat artırdık.

'Türk dizilerini 156 ülkede 500 milyon kişi izliyor'

Dizi sektöründe de marka haline geldik. Türk dizileri 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor. Dizi film sektöründe Amerika'dan sonra ikinci sıradayız, ihracatta 350 milyon dolarlık hacme ulaştık.

'Taksim'deki opera binasını 2021'de açacağız'

Fevkalade bir durum olmazsa 2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız. Rami Kışlasında büyük bir kütüphane kuruyoruz.

'Spor tesis sayısı bakımından iftihar verici seviyedeyiz'

Türkiye spor tesis sayısı bakımından iftihar verici bir seviyeye yükseldik. Türkiye genelinde 863 büyük spor salonumuz var. Uluslararası alanda Türkiye'yi temsil eden sporcularımıza özellikle sahip çıkıyoruz.

'Sanatçı sanatıyla, sporcu sporuyla konuşur'

Çocuklar ve gençler için rol model olduğunuzu unutmayınız. Farkındalık projelerinde olmanız toplum için çok önemli. Siyasi tartışmalara taraf olanlara üzülüyorum. Sanatçı ve sporcuların siyaset yapma hakkı var. Sanatçı sanatıyla, sporcu sporuyla konuşur.

Kaynak: TRT Haber, AA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.